Građevisnki materijal, kamionski prijevoz i ostalo
O nama

logo-headerTvrtka Promesa d.o.o. osnovana je u Vinkovcima kao rezultat dugogodišnjeg iskustva u građevinarstvu.
Osnovne djelatnosti su veleprodaja i maloprodaja građevinskog materijala i pružanje usluga kamionskog prijevoza u Hrvatskoj i Europi.

Tijekom godina kvalitetni i pouzdani proizvodi su se izdvajali iz sve većeg građevinskog asortimana i ponude. Promesa je osnovana upravo s ciljem da ponudi kvalitetu i vodeće brendove sa područja gradnje, izrade i uređenja fasada te dekorativnih i ukrasnih radova.

Sa zadovoljstvom želimo našim kupcima i partnerima pružiti najviši nivo usluge i najkvalitenije proizvode uz najpovoljniju cijenu, što nam omogućava pomno izabran asortiman.

Ulaganje prilikom izgradnje treba biti mudro uz najbolji omjer kvalitete i cijene, te Vam stoga nudimo besplatan stručni savjet, izračun materijala opeke prema Vašem projektu, savjetovanje u izradi energetskog certificiranja te pomoć u odabiru odgovarajućih alata i tehnika.

U sklopu tvrtke posluje i prodajno mjesto Prizma, gdje je izložen dio asortimana i omogućeno stručno savjetovanje. U trgovini Prizma možete predati svoje narudžbe ili dobiti više informacija o dostupnim uslugama.

Na svaki Vaš upit, naš tim će Vam sa zadovoljstvom odgovoriti u najkraćem roku.

ZATRAŽITE NEOBVEZUJUĆU PONUDU

Budite slobodni u svakom trenutnku zatražiti neobvezujuću ponudu. Naš tim će Vam odgovoriti u što kražem roku.

.